Wypełnianie wniosków o dofinansowanie z ZUS

Kurs składa się z 15 godzin zegarowych.

Podstawowe informacje:

✔ Start: 6.02.2023. godz: 17:00

✔ Czas realizacji: 29.05.2023-21.05.2023

✔ 15 godzin

✔ 2 razy w tygodniu: poniedziałek, piątek

✔ od godziny 17 lub 18

✔ 60 min czas trwania lekcji

✔ Ilość osób w grupie: 10 osób

 

Program szkolenia:

🔰 usprawnianie mowy (ćwiczenia z zakresu emisji głosu),

🔰 ćwiczenia w mówieniu (poprawne wypowiadanie wyrazów i budowanie zdań, opowiadanie historyjek sytuacyjnych),

🔰 utrwalenie znajomości liter alfabetu, ich poprawne pisanie,

🔰 budowa zdań oznajmujących, pytających i rozkazujących,

🔰 ćwiczenia w analizie i syntezie słuchowo-wzrokowej wyrazów,

🔰 ćwiczenia w czytaniu różnych tekstów, doskonalenie techniki czytania (poprawność, rozumienie)

🔰 rozpoznawanie części mowy, rodzajów oraz liczb,

🔰 utrwalanie zasad ortograficznych,

🔰 ćwiczenia w poprawnym przepisywaniu tekstów, w pisaniu z pamięci zdań oraz pisania wyrazów i krótkich zdań ze słuchu,

🔰 układanie i zapisywanie zdań,

🔰 korzystanie z gier dydaktycznych

 

Metody i formy pracy:

👉 metody oparte na słowie: praca z książką, wyjaśnienie, opis, opowiadanie, rozmowa

👉 oparte na obserwacji, np. pokaz

👉 oparte na praktycznej działalności

👉 aktywizujące: np. gry dydaktyczne.

 

Cena: 200 zł /os

 

Miejsce szkolenia:

Stowarzyszenie Ostrowskie Centrum Wspierania Przedsiębiorczości
ul. Szkolna 24
63-400 Ostrów Wielkopolski

 

Aby wziąć udział w kursie, wyślij swoje zgłoszenie na adres mailowy: 📩 zhannapetric@gmail.com;
lub zadzwoń ☎️ 793 870 892;

Każdy z uczestników otrzyma zaświadczenie o ukończeniu kursu.

Oferta Pracy – Przedstawiciel Handlowy

Przedstawiciel Handlowy Wynagrodzenie Prowizyjne Jeżeli zależy Ci na dobrych nieograniczonych górną granicą zarobkach, a kontakt z klientem z segmentu przedsiębiorców nie jest Ci obcy Dołącz

Usługa wypełnienia wniosku HoReCa

Wypełnianie wniosków dla branży gastronomicznej, turystycznej i hotelarskiej (HoReCa) w Polsce Nasz specjalność to pozyskiwanie kapitału unijnego na zakup nowoczesnego wyposażenia gastronomii, rozbudowę ogródka restauracyjnego,